Wie zijn wij?

Eerst en vooral welkom op onze blog.

Wat kan je hier vinden verhalen over leuke uitstapjes met en zonder kinderen, speelgoed dat ons hart verovert en de redding van de dag is. Hoe het met ons gaat dit kan over alles gaan van gezondheid, eten, school en moeilijke momenten. Dus met andere woorden krijg je een mooie inkijk in ons leven.

04-12-2

Amelynne is onze derde dochter en ons laatste dochter. Ze is geboren 04 oktober 2017 en hout vasthouden, ze is een schat van een baby. Zelfs nu ze 3 maanden oud is wilt ze graag rechtzitten en rondkijken.

avelynn

Avelynn is onze middelste telg van ons gezinnetje van 5. Onze prinses is geboren op 26 september 2014. Ze heeft een hele sterke wil en is een heel koppig maar ze is tegelijkertijd super lief en deelt graag haar emoties met anderen. Een echte poppenmama die graag met meisjes speelgoed speelt. Haar mondje staat geen seconde stil maar dit vinden we niet erg, ze kent geen angst en duikt overal in en af zonder na te denken dus een prinsesje dat we goed in de gaten moeten houden.

amylia.jpg

Amylia is ons eerste wondertje en dus de oudste dochter. Ons dromertje is geboren op 2 januari 2013 letterlijk tussen het vuurwerk door. Als je het toppunt van koppigheid opzoekt kom je terecht bij onze dochter. Ze kan van kleine zaken genieten alsof het de eerste keer is dat ze het ziet, proeft, ruikt of doet zo geweldig om te zien. Leven doet ze in haar eigen wereldje, ze houdt van jongens speelgoed en van superhelden. De leeskriebels heeft ze van haar papa geërfd waardoor ze dus verzot is van Star Wars en alles wat met Marvel te maken heeft. Ze heeft de diagnose Autisme Spectrum Stoornis of ASS waardoor ze haar eigen handleiding heeft die we met alle plezier lezen en toepassen.

Kimberly dat ben ik. Ik ben geboren op 20 december 1993. Als we kijken naar onze kindjes hebben ze de koppigheid zeker van mij geërfd. Op 3 augustus 2013 ben ik getrouwd met Jeroen, hoe ik hem heb verdiend weet ik nog steeds niet. Ik ben niet alleen koppig maar heb ook een ochtendhumeur en heb een temperament om u tegen te zeggen. Eerlijkheid en vertrouwen vind ik super belangrijk en het belangrijkste in mijn leven is mijn gezin. Ik haal energie uit alles maar kan ook teveel energie steken in zaken die het eigenlijk niet verdienen.

13_01_2017-1.jpg

Jeroen is de rustige tussen al ons vrouwelijk geweld. Hij is geboren op 9 mei 1979 dus er is een leeftijdverschil van 14 jaar tussen ons. Wij merken dit niet buiten als we over bepaalde zaken praten. Hij is de lijm die ons gezin bij elkaar houdt, hij maakt zich nergens druk om en geniet van elk moment. Lezen is een hobby en vooral als het om strips gaat waar hij al een mooie collectie van heeft. De superhelden en science fiction kriebels heeft hij zeker doorgegeven aan onze kids.

 

Advertenties