Wie zijn wij?

Eerst en vooral welkom op onze blog.

Een klein woordje over wie we zijn, is altijd handig om ons te leren kennen op een snelle manier. Beetje zoals speed dating 😉

Kimberly (46 van 84)

 

Amelynne is mijn kers op de taart. Ze is geboren 04 oktober 2017, een echt schatje met een karakter om u tegen te zeggen. Ze super lief maar als ze haar goesting niet krijgt zal je het wel snel merken. Maar met haar felblauwe ogen verovert ze iedereen hun hart.

Kimberly (2 van 5).jpg

Avelynn is de middelste. Mijn prinses is geboren op 26 september 2014. Ze heeft een hele sterke wil en is een heel koppig maar ze is tegelijkertijd super lief en deelt graag haar emoties met anderen. Een echte poppenmama die graag met meisjes speelgoed speelt. Haar mondje staat geen seconde stil maar dat vind ik niet erg, ze kent geen angst en duikt overal in en af zonder na te denken dus een prinsesje dat we goed in de gaten moeten houden.

Kimberly (26 van 84).jpg

Amylia is mijn eerste wondertje en dus de oudste dochter. Mijn dromertje is geboren op 2 januari 2013 letterlijk tussen het vuurwerk door. Als je het toppunt van koppigheid opzoekt kom je terecht bij onze dochter. Ze kan van kleine zaken genieten alsof het de eerste keer is dat ze het ziet, proeft, ruikt of doet, zo geweldig om te zien. Leven doet ze in haar eigen wereldje, ze houdt van jongens speelgoed en van superhelden. Ze heeft de diagnose Autisme Spectrum Stoornis of ASS waardoor ze haar eigen handleiding heeft die ik met alle plezier lees en toe pas.

70388442_1479455122195001_7698671664820649984_n

Kimberly dat ben ik. Mijn eigen beschrijven is niet mijn beste eigenschap maar ik ga het proberen. Ben op de eerste plaats alleenstaande mama van prachtige dochters. Ik ben een klein rebelletje, ik ben niet de standaard mama die je tegenkomt aan de schoolpoort. Met mijn tattoos en piercings val ik redelijk op en het feit dat ik geboren ben op 20 december 1993 maakt me ook een jonge mama. Probeer ook naast mama ook een goede vriendin te zijn en mijn sociaal leven ook draaiende de houden. Daarnaast vind je me ook vaak in de fitness om mijn gezondheid ook nog wat te boosten.