Jij…

Toen ik je leerde kennen wist ik altijd dat je iets ging betekenen voor me maar had nooit gedacht dat het dit ging zijn. Je leerde me dat ik genoeg was en dat ik niet nutteloos met mijn energie moest gaan rondstrooien om genoeg te zijn. Je geeft me het gevoel dat ik geliefd ben wat ik ook doe. Je steunt me in alles, ik kan je niet genoeg bedanken voor hetgeen dat je afgelopen jaar voor me hebt gedaan maar vooral hebt betekent.

Je bent mijn houvast in mijn storm, je bent mijn schouder om op te huilen, mijn rust in mijn chaos. Je bent mijn ontprikkeling in mijn overdosis prikkels, je bent mijn extra paar armen om mijn kids te troosten. Je bent mijn klaagmuur, je bent mijn knuffels als ik liefde nodig heb, je bent mijn oppepper voor als ik me down voel. Je bent mijn slachtoffer voor mijn geweldige ( droge ) grappen, je bent degene waar ik met dans om de dag te eindigen, je bent degene waar ik gek met kan doen zonder schaamte. Je bent alles wat ik zocht en zoveel meer, je bent mijn eerste goedemorgen en mijn laatste slaapwel.

Wie had dat ooit gedacht dat ik dit zou schrijven. Ik alvast niet, ik ben totaal niet romantisch maar ik ben u zo dankbaar dat ik wil dat iedereen weet wat je betekent voor me. Ik geloofde nooit in sprookjes, ben nog aan het herstellen van alles wat ik heb meegemaakt maar ik weet gelukkig dat ik dit niet alleen moet dragen. Ik weet dat je alles zou doen om onze kinderen gelukkig te maken, ik weet dat het niet gemakkelijk is om zo een intens actief gezin er bij te nemen, gelukkig dat je rustig blijft in onze chaos. Ik weet dat ik de juiste keuze maak als ik zie hoe gelukkig onze kids zijn.

Ik ben absoluut niet de gemakkelijkste om met samen te leven. Heb soms stomme zaken waar ik zo vast aanhang dat ik geen andere mogelijkheid zie dan mijn manier. Ik zit vaak vast in mijn eigen hoofd waardoor ik me volledig afsluit voor de wereld, het enige dat ik hoop is dat je weet dat ik er altijd zal zijn, ik sta voor je klaar, ik zal vechten voor ons geluk. Ben altijd beschikbaar als u persoonlijke klaagmuur en zal ook luisteren naar wat jij nodig hebt en verlangt.

Samen staan we sterk en dat zal ook nodig zijn. We kiezen geen gemakkelijke weg maar met u als mijn partner kan ik alles aan. Samen gaan we onze 5 kids het allermooiste leven geven dat in onze mogelijkheid ligt. Ik sta niet achter u maar naast met u hand in de mijne.

Jij bent mijn lief!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s