What about you #40dagenblogger? – Tag

De geweldige Babs van zegmaarbabs heeft een vragenlijst bedacht voor iedereen die meedoet aan 40 dagen bloggen. En omdat ik probeer 40 dagen te bloggen en we hebben 6 skipdagen die we mogen gebruiken, kan ik deze tag goed gebruiken. Iedereen die deze vragenlijst invult kan je terug vinden hier en alvast nog veel leesplezier.

Stel jezelf en de blog eens voor in max 20 woorden.

creatief – sloddervos – perfectionist – girlsmom – getrouwd – tatoeages – gamer – technologiefreak – uiteten – 1993 – softie – uitslaper – nachtraaf – fotografie – kieskeurig – babbelaar – familie – twijfelaar – angstig

Waarover ging je eerste blogbericht?

Mijn eerste blog dateert van 18/08/2016 en was geschreven na een confrontatie op de tram. Ik was de lievelingsjas van Amylia kwijt gespeeld en toen we deze gingen zoeken. Was er een papa van twee kinderen dat het nodig vond me uit te leggen wat mijn kind verkeerd deed en dit tijdens een woedeaanval van mijn dochter. Mijn dochter gaat anders om met situaties dan de doorsnee persoon maar dat geeft niemand het recht om zijn manier van opvoeden op te dringen zonder die persoon zijn achtergrond te kennen. En toen ik thuis kwam moest ik dit van me afschrijven, er zat heel veel woede achter. Hier vind je de mijn allereerste blog.

Veranderde de blog al van stijl en inhoud in de loop der jaren?

Ik ben recent van stijl veranderd, steeds probeer ik mijn blog te verbeteren en daardoor ga je ook veranderen van stijl. Momenteel hou ik van donkere kleuren en dat zie je terug in mijn foto’s maar ook op mijn blog.

Wat wil je graag nog bijleren om je blog te verbeteren?

Mijn manier van schrijven, ik hou van teksten schrijven maar ik vind dat ik er niet goed in ben. Ik zou graag even terug naar school gaan om beter te leren teksten verwerken. En ik zou graag wat meer terug gaan fotograferen met mijn spiegelreflex.

Als je slechts één blogpost mocht kiezen om je nieuwe lezers te laten lezen, welke zou dat zijn?

Dat zou deze zijn omdat ik schrijf over mijn gevoelens. Persoonlijker dan dit kan ik niet worden maar daardoor kan je zien waarom ik zoveel angsten heb. Omdat ik dit bericht 1000 keer opnieuw heb gelezen maar ook lang niet heb durven posten, is dit volgens mij een van mijn beste teksten maar ook een van mijn verdrietigste.

Op welke (blog)skill van een andere #40dagenbloggeR ben je stiekem jaloers?

De manier dat sommige bloggers teksten kunnen schrijven dat je na 1 bericht, heel hun blog wilt lezen. Dat je u eigen herkent in hun verhalen en dat je het gevoel hebt dat je het moment samen met hun beleefd.

Voor welke samenwerking mogen ze je altijd contacteren?

Een wereldreis en ze mogen me altijd contacteren maar ik zal enkel iets doen als ik er 100 % achter sta.

Waar, wanneer en hoe lang blog je meestal?

In mijn bed vlak voor het slapen. Ik probeer dit nog te veranderen en zou liever in de dag bloggen wanneer mijn hersenen nog goed werken en niet moe zijn. Meestal blog ik 30 minuten hangt een beetje af van de lengte van het bericht.

Wat is je ultieme blogessential (naast de computer)?

Mijn smartphone om de juiste foto te vinden indien ik deze niet met de spiegelreflex heb gefotografeerd. Maar ook om zaken op te zoeken en mijn lijstjes te raadplegen.

Welke bloggers die deelnemen aan #40dagenbloggen volg je op de voet en lees je zo vaak als mogelijk?

zegmaarbabsliesellovebigcitylifehoofdstukdriezomaarsaar is mijn top 5 in willekeurige volgorde. Ik hou van hun schrijfstijl en hun blogs spreken me volledig aan. Er zijn er nog zoveel blogs dat ik op regelmatige basis lees maar er is maar 24 uur in een dag en dan merk ik dat ik vooral bij hun ga lezen.

Hoe vergaat het bloggen je tijdens de #40dagenbloggen? Hoe pak je het aan? En zou je volgend jaar weer meedoen?

Ik ben begonnen aan het project 40 dagen bloggen zonder voorbereiding. Het is moeilijker dan ik dacht omdat ik ziek ben geweest en de kids zijn ook al ziek geweest. In de drukte van ons gezin vergeet ik ook wel eens te bloggen en dan is het in mijn bed nog even bloggen met veel schrijffouten als gevolg. Momenteel zijn we 24 dagen ver dus over de helft van de 40 dagen en heb ik al 5 van 6 skipdagen gebruikt. Deze heb ik gebruikt door ziektes en dan vergeten te bloggen erg he.

Deel 1 tip of bemoedigend woordje om de andere bloggers een duwtje in de rug te geven.

Gewoon doen, leren kan je enkel door te oefenen. En kijk rond en durf te vragen voor hulp.

Post hieronder een foto van hoe je nu aan het bloggen bent. Het leven zoals het is.

29063063_1078966635577187_2882824161229537280_n
In bed vlak voor middernacht. Met een slapende baby en echtgenoot naast me.
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s