Internationale Vrouwendag

Morgen is het Internationale Vrouwendag en met 3 dochters in huis kan ik deze dag niet overslaan. Er zijn zoveel belangrijke vrouwen in onze geschiedenis, maar vandaag zet ik de belangrijkste vrouwen voor mij in de bloementjes.

Mijn mama

Ik heb al eens geblogd over mijn mama, deze vind je hier terug. Maar toch kan ze niet ontbreken in de lijstje. De foto hierboven is trouwens mijn mama met Amylia op mijn trouwdag. Mijn mama heeft mijn broer en mij als alleenstaande mama opgevoed en wat deed ze dit geweldig. Er zijn enkele dingen waar ik immens veel respect voor heb en nog steeds afvraag hoe ze dit allemaal alleen deed. Ik kan me niet inbeelden mijn kids alleen op te voeden zonder Jeroen. Ze deed meerdere jobs en was steeds op tijd thuis zodat we na het school rechtstreeks naar huis konden komen, haar huis was altijd proper en de was altijd gedaan. Maar het belangrijkste voor mij, ze had altijd tijd om te luisteren naar onze problemen ook al had ze er eigenlijk geen tijd voor.

Mijn overgrootmoeder

Ze was zo actief en heeft altijd op mij gelet als ik naar mijn biologische vader moest. Ze leerde me kaartenhuizen bouwen, warme melk met honing drinken en las altijd verhaaltjes voor ik moest gaan slapen en bedacht ze soms ter plekken. Ondanks mijn slechte jeugd bij mijn vader is zij altijd een lichtpuntje in mijn leven geweest.

Amylia

Mijn eerste dochter, mijn sterke onafhankelijke meid. Ze heeft zo een prachtig karakter en zo een sterke wil. Ik hoop dat ze al haar dromen zal waarmaken en dat ze haar geest mag verruimen zoals ze verdiend. Zolang ze nooit veranderd voor een ander gaat ze een prachtige toekomst tegemoet. Ze is slim, sociaal en prachtig. En stop nooit met voetballen ondanks de commentaren die je hoort, kijk op naar de Red Flames want je kan worden wat je wilt. Ze heeft mijn leven gered, ondanks de moeilijkheden dat we soms ondervinden weet ik dat zonder haar mijn leven niets waard is.

Avelynn

Mijn prinses, mijn koppige spraakwaterval. Laat uw mond nooit snoeren door een ander en blijf altijd de prinses die enkel haar eigen nodig heeft. Blijf uw mening voor eeuwig van de daken roepen zoals je nu doet als er iets niet gaat zoals jij wilt. Maar vergeet nooit dat je soms hulp moet durven vragen. Jij kan iedereen overtuigen dus gebruik dit voor het goede. Lieve meid, je hebt me geleerd dat wat er ook gebeurd dat je voor elk meisje moet opkomen zoals voor uw eigen zus. Je bent de beste zus die ik me kan inbeelden, je deelt bijna alles en zal steeds opkomen voor je zussen. Jij bent de stem van onze familie.

Amelynne

Mijn kleine meid, mijn aanwezig baby’tje. Je deelt je emoties zo prachtig, je zussen zijn je idolen en jij bent hun nummer 1. Je zal voor altijd de kleinste blijven maar je hebt 2 prachtige zussen waarop je kan steunen. Ontwikkel, groei en leer, stop nooit met bijleren. Ik weet nog niet hoe je karakter zal ontwikkelen maar ik weet wel dat je altijd een sterke, onafhankelijke stoere meid gaat zijn want zo gaan we je opvoeden. Wees jezelf en verander nooit. Blijf voor altijd lachen!

2099599a1090696378f2be2de19ad037

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s