Fit & Gezond 1

Ik ben vorige week naar de gynaecoloog geweest, mijn lichaam is voldoende genezen en ik mag terug beginnen sporten. Dus we gaan beginnen werken aan een fittere en gezondere levensstijl.

Update fysiek

  • 100 kg
  • 48.4 Fat
  • 21.9 Muscle
  • 33.4 BMI

Fit & Gezond

Ik begin te sporten niet om smal te worden maar om fit en gezond te leven. De nummers op de weegschaal doen mijn humeur niet ten goede maar vooral het niet actief kunnen zijn met de kinderen doet me pijn. Ik wil meekunnen lopen, fietsen en voetballen zonder direct moe en buiten adem te zijn. Na de bevalling mocht ik niet sporten en dan ben ik geopereerd en toen mocht ik weer niet sporten. Maar nu ik eindelijk terug mag sporten gaan we er werk van maken om terug actief in het leven te staan.

Voeding

Hoe kan ik mijn gezondere levensstijl doortrekken in mijn voeding. Eerst en vooral zal ik minder snoepen want ik snoep echt heel graag. Frisdrank ga ik drastisch verminderen en proberen maar 1 glas te drinken over heel de dag. En ik ga proberen eindelijk eens mijn 2 L water te drinken zoals het hoort. Echt heel ongezond eet ik niet, ik eet misschien eerder boerenkost en wat teveel in 1 maaltijd. Dus ga ik mijn maaltijden spreiden over de dag in kleinere porties. Als de kids en Jeroen zondigen ga ik voor mijn eigen iets anders koken.

Beweging

Vanaf volgende week start ik opnieuw met mijn kinesist want die is nu nog in Cyprus met de Red Flames (Voetbalster). Deze week start ik opnieuw met mijn oefeningen voor mijn rug en bekkenbodemspieren. Joggen ga ik deze week ook eens proberen of dit al terug lukt. Ik ga vooral niet teveel hooi op mijn vork nemen dat ik al niet direct geblesseerd thuis zit. Het moeilijkste voor mij is mijn competitie beest tegen houden en niet gewoon als een zot begint te sporten zonder na te denken.

Mentaal

Op tijd gaan slapen is zeker een van mijn doelstelling, het is super belangrijk er ook mentaal volledig klaar voor te zijn. Ben ik klaar om weer elk vrij moment te spenderen aan mijn gezondheid? Ik ben er volledig klaar voor om terug 2 cijfers op mijn weegschaal te zien verschijnen! Als ik een actiever leven wil en mijn kids het goede voorbeeld wil geven moet ik mijn leven verbeteren. Er is maar 1 manier om dit te doen en dat is het gewoon doen. Regelmatig ga ik bloggen over mijn avontuur naar een fitter leven, dit doe ik om andere te stimuleren maar vooral om mijn eigen te stimuleren. Wie doet er met me mee?

Advertenties

2 reacties op ‘Fit & Gezond 1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s