Terug gaan werken.

Ik heb het gevoel dat ik gisteren ben bevallen terwijl het in werkelijkheid al bijna 5 maanden geleden is. Al bijna 5 maanden geleden dat ik je voor de eerste keer zag en kon vasthouden. Je bent geboren op 36 weken, zoals ze in het ziekenhuis zeiden was je een rand prematuur met je gewicht van 2kg520 en je 47,5cm. Nu lig je hier naast me in bed je pamper vol te kakken die papa nog mag verschonen omdat ik aan het bloggen ben.

Kleine meid

Wat ben je nog klein, ik heb het er zo verdomd moeilijk met dat je binnen 2 weken niet meer 24/7 bij mij gaat zijn. Ik ben bevallen op 04/10/2017 en moest normaal terug beginnen werken op 06/12/2017 maar omdat ik borstvoeding geef heb ik borstvoeding verlof gekregen tot 03/03/2018, je leest het goed de dag dat mijn kleine meid 5 maand wordt moet ik terug beginnen werken, dit op een zondag dat is het nadeel van in de bewaking werken. Binnen 2 weken moet ik terug in mijn uniform passen en terug gaan werken en laat ons hopen dat mijn broek nog dichtgaat.

Zorgen

Tot nu toe weet ik nog steeds niet waar ik ga werken of welke shiften dat ik ga doen. Voor ik in werkverwijdering ging omdat ik zwanger was, had ik een vaste nacht en had ik net een overplaatsing gevraagd om in mijn eigen regio te kunnen werken. Nu zal ik moeten afwachten waar ik terecht kom maar daar maak ik me geen zorgen over. Ik maak me zorgen over hoe ze het gaat doen op de crèche, ze is enkel nog maar 2 dagen in de week geweest en dan nog halve dagen. Mijn moederhart breekt als ik eraan denk dat ze niet bij mij gaat zijn, dat ze op een ander in slaap gaat vallen. Neen, ik ben er duidelijk nog niet klaar voor maar zal niet veel keus hebben. Mijn eerste en laatste baby dat naar crèche zal gaan, Amylia is nooit naar de crèche geweest want toen werkte Jeroen in een bakkerij en was ik fotograaf. Avelynn was 1 jaar toen ik fulltime begon te werken in de bewaking en toen had ik het al zo moeilijk om ze achter te laten. We zullen wel zien hoe het gaat verlopen, ik hoop enkel dat de kinderen het niet te lastig gaan hebben nadat ik bijna 1 jaar thuis ben geweest voor hen. Ook voor Amylia en Avelynn zal dit een grote verandering zijn, duimen jullie mee dat alles vlot verloopt?

Verlangen

Ondertussen lig jij naast me te slapen en heb je een propere pamper aan. Als ik je zie liggen dan verlang ik zo hard naar gewoon thuis te kunnen zijn. Een job dat perfect combineerbaar is waar ik niet moet gaan kiezen tussen mijn kinderen of mijn carrière. Het is niet dat ik niet graag werk want ik doe mijn job graag en kijk ook uit naar de volwassen conversaties maar stiekem ga ik het thuisfront heel hard missen en gaat mijn eerste week een levende hel zijn. Ik ben nog niet aan het werken en ik verlang al naar mijn eerste vrije dag. Waarop ik mijn kinderen extra veel knuffels en kusjes kan geven en dat ik gewoon bij mijn gezin kan zijn zoals het hoort.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s