De Liebster award!

Ik ben genomineerd voor de Liebster award door Altijd mama. Nogmaals bedankt om me te nomineren, eerlijk ik had dit absoluut niet verwacht. Teksten/verhalen schrijven doe ik al heel mijn leven, het is een passie dat ik soms verwaarloos maar dat steeds terug  komt. Nu ga ik proberen mijn blog draaiende te houden en waarschijnlijk ga je soms veel lezen en dan weer een tijdje niets zo gaat dat nu eenmaal bij mij. We zijn vandaag 3 van de 40 dagen waar ik elke dag een blog ga schrijven, nog steeds klinkt dit prettig gestoord als ik het zeg.

Altijd Mama

Laura heb ik leren kennen net na de geboorte van mijn derde dochter via Instagram. Wie had dat ooit gedacht dat sociale media van totale vreemden vrienden kon maken maar dat is toch wat er gebeurd is. Ze heeft twee prachtige kinderen en een lieve man. Maar wat ik het leukst aan haar vindt is haar oprechte mening, ze schrijft elke blog recht uit haar hart en daar hou ik van. Niet alles is rozengeur en maneschijn en dat moet je kunnen zeggen. En op haar Instagram heeft ze altijd prachtige foto’s van haar kinderen, je moet die zeker eens bekijken. Als je van een blog houdt die de waarheid geen blad voor haar mond houdt moet je zeker haar blog eens lezen, alvast veel plezier!

Wie is Kimberly?

Kimberly ben ik… (grapje, sorry ik heb hele flauwe humor) Ik ben 24 jaar en heb drie dochters: Amylia (5 jaar), Avelynn (3 jaar) en Amelynne (bijna 5 maand) en ik noem ze The A Team. Ben getrouwd op mijn 19 jaar met Jeroen, ja je leest het goed op mijn 19 jaar en ik was toen al 7 maand mama. Waar ik niet zonder kan leven is mijn familie, ik ben een echte familiepersoon en stiekem ook niet zonder mijn gsm. Ben in bijberoep fotograaf maar sinds ik in de bewaking werk heb ik te weinig tijd om nog te fotograferen. Waar kan je me vinden na een drukke dag: in een warm bad of in mijn bed. Ik haat leugenaars, egoïsten en betweters.

Mijn favoriete blog

Ik hou van eerlijke blogs waar je de realiteit in kunt lezen, heb geen problemen met vrolijke blogs maar niet elke dag van je leven is positief en als je daar niet over durft schrijven haak ik af. Lifestyle en mama’s blogs trekken meestal mijn aandacht maar ik kan ook wel genieten van een fashion blog. Alle tips die je kan vinden op al die verschillende blogs en het leren kennen van vreemde en er een soort van vriendschap relatie met opbouwen vind ik geweldig. Het leven is te kort om elke fout te maken die het leven je aanbiedt, daarom leer wat van elkaars fouten en steun elkaar als het even moeilijker gaat. Kort samengevat mijn favoriete blog is elke blog waar waarheid in zit.

Vragen

Een onderdeel van deze nominatie is om de vragen voor de genomineerde bloggers te beantwoorden. Laura had ook enkele vragen voor ons en hieronder vind je de vraag en het antwoord.

 • Hoe kijk je terug op je aller eerste blogpost?

Mijn eerste blog dateert van 18/08/2016 en was geschreven na een confrontatie op de tram. Ik was de lievelingsjas van Amylia kwijt gespeeld en toen we deze gingen zoeken, we gingen terug van waar we kwamen om te zien of we deze misschien konden terug vinden. Was er een papa van twee kinderen dat het nodig vond me uit te leggen wat mijn kind verkeerd deed en dit tijdens een woedeaanval van mijn dochter. Mijn dochter gaat anders om met situaties dan de doorsnee persoon maar dat geeft niemand het recht om zijn manier van opvoeden op te dringen zonder die persoon zijn achtergrond te kennen. Hier vind je de mijn allereerste blog.

 • Wat maakt volgens jou je blog uniek?

Niets, ik ben gewoon een mama die haar gevoelens neerschrijft. Misschien mijn passie voor het schrijven ondanks ik daar niet in uit blink. Of mijn eerlijke berichten vol flauwe humor. Voor mij is mijn blog uniek omdat het mijn blog is.

 • Ervaar jij soms druk omtrent je blog? En zo ja, hoe ga je hier mee om?

Nu ik beloofd heb om 40 dagen te bloggen voel ik wel wat druk. Maar ik presteer beter onder druk is me altijd gezegd. Meestal voel ik geen druk maar ik heb meestal wel spijt als ik te lang wacht om iets op te schrijven want dan is het moment al gepasseerd, niemand loopt graag achter op de feiten waardoor ik de blog meestal niet meer schrijf. Ik blog ook enkel als mijn kids slapen of niet thuis zijn dus de blog momenten zijn wat beperkt.

 • Nooit meer bloggen of nooit meer social media?

Nooit meer bloggen maar ik mag nog steeds schrijven? Want dan schrijf ik mijn lange saaie teksten wel gewoon op mijn sociale media. Stiekem ben ik verslaafd aan sociale media, ik kijk graag bij iemand binnen (als ik uitgenodigd wordt).

 • Welke serie moet iedereen gezien hebben volgens jou en waarom?

Ik ben een sucker voor series, er zijn veel te veel goede series. Misschien vertel ik mijn geheim ooit wel in een blog. Maar de serie die ik samen met mijn mama volg sinds mijn tienerjaren is Criminal Minds dit gaat over het oplossen van gruwelijke moorden. Nog steeds houden we elkaar op de hoogte van nieuwe seizoenen of spin-offs en we bellen elkaar om te discussiëren over de aflevering.

Mijn genomineerde voor de Liebster award:

 • Jessica van Exploring Life, de manier waarop ze schrijft vind ik super aangenaam om te lezen. Ze heeft een eerlijk blog waar ze taboe verhalen ook aankaart en alleen dat verdient al een award. Maar ook haar eerlijke verhalen over haar prachtige kinderen zijn het lezen waard en de eco tips krijg je er gratis bij.
 • Lodi van Lodiblogt, deze sportieve mama van 2 jongens prikkelt me steeds om gezonder te gaan leven en veel te sporten. Als je op zoek bent naar super goede tips en leuke reviews ben je hier aan het juiste adres. Ik heb altijd een jongensmama willen zijn en met mijn 3 meisjes is dit niet echt gelukt maar via Lodi kan ik toch wat binnen kijken bij een gezin met enkel maar knappe boys.
 • Lieselot van Liesellove, toen ik deze blogpost las wist ik direct dat het een blog voor mij was. Ik geniet van elke blogpost die ze schrijft en wauw wat doet ze dat prachtig. Haar DIY en haar Dad’s corner zijn geld waard en geloof me maar je gaat u direct thuis voelen op haar blog.
 • Romina van Big City Life, één van de uitvinders van #ouderzonden en een feminist met hart en ziel. Haar geweldig & gênant blogs zijn altijd zo leuk om te lezen. Deze Girl power mom rocks de opvoeding van haar stoere dochter samen met haar partner. Haar boekentips zijn trouwens geweldig, zeker eens bekijken.
 • Annelies van Annelies Beleeft, schrijft over moederprincipes die over boord gaan, over het moederschap in algemeen. Haar prachtige foto’s van Mona zijn ook altijd zo leuk om te zien. Ze spreekt het ook gewoon uit als ze een flutjaar heeft gehad en probeert dit niet mooier te maken dan dat het is en dat respecteer ik.
 • Evy van Ik wilde een kind, heb ik nog maar net zelf leren kennen maar blog is iets uniek. Ze schrijft over luchtige zaken maar ook over de dingen die moeten gezegd worden. Ondertussen heb ik al haar blogs al gelezen en er ook al wat traantjes bij gelaten (verdomde hormonen). Ze is super positief en ik word ook altijd zo vrolijk van haar zoontje Rein.

Mijn vragen voor jullie zijn:

– Waarom ben je beginnen bloggen in de eerste plaats?

– Nooit meer bloggen of nooit meer sociale media?

– Wat moet je hebben om je dag goed te kunnen starten?

– Wat wil je ooit nog eens doen? En waarom (nummer 1 op je bucketlist)

– De ultieme tip voor beginnende bloggers is?

– Nooit meer kuisen of nooit meer slaaptekort ?

Enjoy!

————————————————————————————————————————————-

DE SPELREGELS VOOR DE LIEBSTER AWARD

De Liebster award is een award door bloggers, voor bloggers.
Er zijn echter wel een aantal spelregel aan verbonden.

1. Bedank de persoon die jou genomineerd heeft en post een link naar zijn of haar blog.
2. Zet een foto van de award op je blog
3. Beschrijf jouw favoriete blog.
4. Beantwoord de vragen van de persoon die jou genomineerd heeft en formuleer nieuwe vragen voor de bloggers die je zelf nomineert.
5. Nomineer minimaal 5 andere blogs die je volgt, uiteraard die ook nog maar net zijn begonnen (of weinig volgers hebben) om ze beter te leren kennen.
6. Kopieer deze regels in je eigen blogpost.
7. Informeer de bloggers die je genomineerd hebt en bezorg hen de link van je eigen blogpost.

Advertenties

2 reacties op ‘De Liebster award!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s