40 dagen bloggen

Dag één en ik verklaar me nu al prettig gestoord. Toen ik deze blog begon schreef ik om mijn gevoelens te ventileren, het was een tip die ik kreeg van mijn psycholoog. Ik dacht het kan geen kwaad om deze op te schrijven, voor één of andere reden deed ik dit online er was toch niemand geïnteresseerd in mijn verhaal dacht ik. Het deed vooral goed mijn gevoelens te kunnen uiten en mijn frustratie letterlijk weg te kunnen schrijven.

Waarom

Waarom doe ik mee? Ik vind het concept 40 dagen schrijven heel aantrekkelijk maar het volhouden gaat voor mij moeilijk zijn. In mijn ogen is mijn leven niet zo interessant voor de buiten wereld. Maar omdat ik me graag uitdaag ga ik deze uitdaging met plezier aan. En ik wil mijn schrijfstijl verbeteren, dit kun je enkel doen door te oefenen dus de perfecte oefening om mijn manier van bloggen te veranderen.

Mijn ideeën

Waar ga ik over bloggen de komende 40 dagen. Het project #ouderzonden sta ik volledig achter, deze ga ik dus ook elke week voltooien soms met wat vertraging maar ik hou van de eerlijke pure onderwerpen. Ik ben ook genomineerd voor de Liebster Award hier later meer over. Over mijn operatie, wat ik juist heb laten doen, hoe gaat de revalidatie en welke gevoelens bracht het met zich mee. Over mijn gezin zal je ook nog wel wat lezen en misschien wel een review. Hier vul ik nog geen 40 dagen dus tips zijn welkom.

Help me

Ik vraag dus jullie hulp, als er vragen zijn die je graag beantwoord wilt, onderwerpen die je wilt bespreken of inspiratie die je wilt delen dan mag je me deze laten weten in de reacties. Misschien zijn er geheimen, routines, favorieten die je wilt weten. Je mag me alles vragen en ik beloof plechtig er over na te denken en misschien wel te beantwoorden.

Niet perfect

Onrealistisch en fake blogposts ga je hier zeker niet lezen. Zo ben ik niet, ik schrijf recht uit mijn hart en met een doel. Ik laat jullie graag zien dat niet alles perfect moet verlopen om gelukkig te zijn. Streven naar perfectie maakt me enkel ongelukkig en daarom droom ik liever met mijn ogen open. Ik ben niet perfect en zal dat ook nooit zijn en ik zal nooit stoppen met werken aan mijn eigen en daarom start ik vandaag met 40 dagen non-stop bloggen, Wish me luck!

Wil je ook meedoen aan 40 dagen bloggen? Kijk dan even op de blog van Verbeelding.

En neen ik ben niet de enige die meedoet aan dit prettig gestoord project van 40 dagen bloggen, de lijst met alle deelnemers vind je hier.

Advertenties

7 reacties op ‘40 dagen bloggen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s