Lang leven onze trampoline van Berg!

Al een tijdje was ik niet tevreden over ons aanbod van buitenspeelgoed, daarom ging ik op zoek naar iets wat mijn twee monsters kon bekoren. Amylia had al enkele keren laten vallen dat ze heel graag een trampoline wou. Mijn lieve wederhelft was hier absoluut tegen, levensgevaarlijk vond hij het zelf. Maanden verstrijken en nog steeds hadden we nog niets gevonden dat ons hart had veroverd.

Puppyoogjes

Uiteindelijk kan Amylia mij overtuigen om het nogmaals te bespreken met Jeroen of ze echt geen trampoline kreeg. Ik geef eerlijk toe dat ik snel ja zeg als ze me iets vragen met hun puppyoogjes en beloven dat ze braaf gaan zijn ( ook al weet ik dat dit van korte duur is ). Daar zat ik dan enkele uren later mij klaar te maken voor een zware strijd, dus goede argumenten zijn noodzakelijk om Jeroen te kunnen overtuigen. Eerst ging ik op zoek naar een goed merk, kwaliteit, veiligheid, grootte, garantie en prijs. Hoe meer ik erover opzocht hoe vastberadener ik werd. Ik zag enkel nog voordelen indien we de juiste trampoline konden vinden voor onze monsters.

Blog Berg-4.jpg

Berg trampolines

Uiteindelijk kwam ik bij de trampolines van Berg terecht. Wegens ik mijn lieftallige echtgenoot moest overtuigen, had ik de voordelen van Berg op een lijstje gezet.

  • De veiligheid: het veiligheidsnet is optimaal voor wilde kinderen, een stevig net, de ingang van het net is beveiligd met een dubbel net dat je opzij moet doen om in of uit de trampoline te geraken dus veiligheid verzekert!
  • De prijs: ze komen in alle formaten en in verschillende luxe uitvoeringen waardoor er een trampoline is voor elke familie, we mogen niet vergeten dat kwaliteit geld kost maar de verhouding tussen kwaliteit en prijs is heel aangenaam bij Berg.
  • De garantie: er is een mooie garantie op de producten van Berg! De frame is 5 jaar, beschermrand 1 jaar, springdoek 2 jaar en de veren ook 2 jaar.

Mijn laatse strohalm waren de voordelen voor onze monsters zelf.

  • Amylia kon haar energie en frustratie letterlijk weg springen.
  • Avelynn haar spieren moeten we blijven stimuleren, dit is een ideale oplossing.
  • Ze zouden samen plezier kunnen maken met hopelijk weinig ruzie.
  • We zouden kunnen genieten van een dagje thuis blijven zonder dat ze zich zouden vervelen.

Voorbereid en klaar voor de helse strijd

Ik was er klaar voor, goed voorbereid maakte ik me klaar voor de strijd. Eerlijk gezegd dacht ik niet dat ik Jeroen zou kunnen overtuigen aangezien hij altijd al had gezegd dat een trampoline over zijn lijk was. Hij wijkt ook niet af van zijn mening eens deze gevormd is. Maar ik kon hem zo makkelijk overtuigen dat ik dacht dat hij een grapje maakte maar niets was minder waar, hij zei letterlijk je hebt gelijk ik denk dat het een goede aankoop gaat zijn voor onze kinderen. Natuurlijk ging ik hem niet van mening laten veranderen, ik wist al waar we hem op een zondag konden gaan kopen en stelde dus voor om dat direct te doen. Een paar uur later stond hij in onze tuin te blinken en was hij klaar om uitgetest te worden m.a.w. genieten geblazen voor onze monsters.

Een droom dat uitkomt

Berg heeft absoluut onze verwachtingen overtroffen, onze dochters genieten van het springen op hun droom trampoline. Hij is super veilig voor onze twee jonge monsters op één trampoline en gelukkig ook groot genoeg. Met het nodige duw- en valplezier is het net al grondig getest en goedgekeurd. Beter zelfs wij als ouders hebben het veiligheidsnet heilig verklaard. En de veren zijn van uitstekende kwaliteit dat kunnen wij zelfs beamen wegens ook wij de weg hebben gevonden naar de trampoline ook Jeroen! Avelynn wordt steeds beter en kan nu zelf al enkele sprongen in een keer springen zonder te vallen of door haar beentjes te zakken. Amylia is een stuk rustiger zonder haar frustraties en dus een plezier om in huis te hebben. Het is dan ook een plezier voor ons om in onze tuin te zitten kijken naar twee schaterlachende monsters, ook al zijn we meer als de helft van onze tuin kwijt. We hadden het er voor over zodat onze kinderen samen zouden kunnen springen ook als ze iets ouder zijn. Ik ben er zeker van dat we een geweldige zomer tegemoet gaan en dit allemaal dankzij onze Berg trampoline.

Lang leven onze Berg talent 300 cm trampoline!

 

p.s. hieronder enkele sfeerfoto’s van de gelukkige monsters op hun droomtrampoline!

Blog Berg-2zzwBlog Berg-1Blog Berg-3

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s