Ik werk al een geruime tijd voor Early Birds als vrijwillige fotograaf. Na enkele keer de vraag te krijgen of er een vzw bestaat dat ook kosteloos kinderen fotografeert die ernstig ziek zijn of overleden zijn in België weliswaar. Hebben we beslist een nieuwe vzw op te straten.

Zo is Shooting Stars vzw geboren.

Wat doen wij?
Fotografie van terminaal zieke en overleden kinderen tot 16 jaar.

Als jullie met ons contact hebben opgenomenn via mail of het contactformulier. Worden jullie gecontacteerd door 1 van onze fotografen om af te spreken wanneer deze kan langs komen. Dit kan ook in overleg met het ziekenhuis. We proberen met verloop van tijd per regio minstens 2 fotograaf te hebben. Onze fotografen werken vrijwillig, met veel passie en respect voor Shooting Stars. Het doel is dat elke ouder mooie foto’s heeft van hun kind zodat dit een blijvende herinnering is. Onze fotografen zijn zorgvuldig uitgekozen op kwaliteiten als fotograaf en mens.
Er wordt overgelegd of er iets is wat jullie zeker wel of zeker niet willen. Tijdens de shoot mogen jullie altijd aangeven als er iets is waar je je niet goed bij voelt. Tenslotte zijn het jullie herinneringen.
Na de shoot wordt er altijd een toestemmingsformulier ingevuld en getekend. Wij vinden het belangrijk om jullie wensen te respecteren omtrent het wel of juist niet delen van de foto’s van de reportage. Door het delen van de foto’s kunnen we andere ouders ook kennis laten maken met Shooting Stars zodat ze weten dat ze ons altijd kunnen contacteren. Delen van foto’s is altijd jullie keuze! De foto’s gemaakt door onze fotograaf zijn voor jullie. We zullen jullie wensen respecteren. Tevens kunnen jullie altijd terugkomen op jullie beslissing.

Na de shoot bekijkt de fotograaf de foto’s en bewerkt deze indien nodig en verstuurd deze dan door naar jullie. Indien je achteraf nog enkele foto’s wilt laten bewerken mag u dit altijd vragen.

We hopen dat we kunnen meedragen aan het maken van waardevolle herinneringen.

Voor wie?
– De reportage kan aangevraagd worden vanaf de thuiskomst na de geboorte tot de leeftijd van 16 jaar.
– Kinderen die terminaal of ernstig ziek zijn
– Kinderen die overleden zijn ( na een ziekte, onverwachts overleden, auto-ongeluk, etc…)

Het is GRATIS voor de ouders.                                                                                                             Shooting Stars is volledig afhankelijk van donaties!

www.shootingstarsvzw.be                                    https://www.facebook.com/ShootingStarsVZW/                                  info@shootingstarsvzw.be

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s